Short Stories of a Single Girl – Simone Lucchesi

Ik ben geen fan van chicklit. Normaal gesproken vind ik het boeken met onintelligente hoofdpersonages, waarvan het plot gebaseerd is op één groot misverstand dat verholpen kan worden door één goed gesprek, waarin mensen gewoon eerlijk zijn. Ik vind het vaak wat ongeloofwaardig en dat heeft ervoor gezorgd dat ik eigenlijk al jaren geen chicklit meer heb gelezen. Tot Short Stories of a Single Girl.

Lees verder

Resultaat schrijfdoelen eerste helft 2017

Begin januari kwam een van de eerste blogs online en in deze blog heb ik verteld wat mijn doelen waren voor het eerste halfjaar van 2017. Je kunt het hier teruglezen.

Inmiddels is het juli, wat betekent dat er zes maanden verstreken zijn en het tijd is om terug te blikken op het afgelopen half jaar. Het is vreemd hoe mijn mindset is veranderd. Nu ik de doelen teruglees, realiseer ik me dat ik in het begin echt klein dacht.

Lees verder

The Circle (film)

Hoewel ik het boek The Circle van Dave Eggers al een tijdje op mijn Kindle heb staan, heb ik het nog steeds niet gelezen. (So many books, so little time. Am I right?) Toen ik de trailer van de film zag, wist ik wel zeker dat ik er meteen naartoe wilde. De trailer was spannend en ik had via via al wat gehoord over wie de good guys en de bad guys in de film waren.

Begin mei zag ik op Twitter een tweet voorbij komen dat iemand naar de Sneak Preview was geweest en ze de film daar had gezien. Ik waagde een gokje en ging die week ook naar de Sneak.

Bingo.

Lees verder