Boeken

 Deze pagina bevat een overzicht van al Sannes boeken. Klik op de titel van het boek voor meer informatie.

 

Circus Cesaria

Als Noah een baan aangeboden krijgt bij een reizend circus, ziet hij geen reden om niet te gaan. Een tragisch verlies heeft ertoe geleid dat hij al weken bezig is om zijn verdriet in alcohol te verdrinken en deze verandering kan precies zijn wat hij nodig heeft.
Er lopen veel interessante mensen rond op het circusterrein, maar degene die eruit springt, is een meisje van zijn leeftijd dat voor iedereen een glimlach klaar heeft. Terwijl haar aanwezigheid hem uit een donkere put trekt, lijkt zijn nabijheid het tegenovergestelde effect op haar te hebben.

Verschenen: april 2017

 

Voor altijd twintigDe eerste van Sannes boeken

Als de twintigjarige Julia haar dode tweelingbroer vindt op de vloer van zijn slaapkamer in hun ouderlijk huis, staat haar wereld op zijn kop. Zonder enige voortekenen heeft hij zelfmoord gepleegd en in haar zoektocht naar een verklaring vindt ze zichzelf op een spoor, starend naar de koplampen van een naderende trein. Voor haar staat een onbekende jongen, die hetzelfde doel lijkt te hebben. Terwijl de twee elkaar beter leren kennen, probeert Julia de puzzelstukjes op hun plaats te leggen om de enige vraag die haar vanaf dat moment bezighoudt te beantwoorden: waarom?

Verschenen: januari 2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDeel dit met je vrienden!