Wat zijn je voorspellingen voor Ave Cesaria?

Let op: deze post is alleen voor mensen die Circus Cesaria reeds gelezen hebben.

De eerste versie van Ave Cesaria is al even af en verschijnt binnenkort, dus het leek me tijd voor een leuke winactie!

Laat hieronder weten wat jij denkt dat er gaat gebeuren in Ave Cesaria – of wat je wilt dat er gebeurt! Hoe uitgebreider, hoe beter.

Uit alle reacties kies ik op de verschijningsdatum een gelukkige winnaar van een gesigneerd exemplaar van Ave Cesaria – zodra het boek verschijnt ontvang je hem. Vergeet dus niet je e-mailadres in te vullen!

Ik meen het: LEES DE REACTIES ALLEEN ALS JE HET BOEK AL HEBT GELEZEN. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDeel dit met je vrienden!

13 gedachtes over “Wat zijn je voorspellingen voor Ave Cesaria?

 1. Marjolijn zegt:

  Ik hoop in ieder geval dat Emily haar hoofdstuk met haar ex afsluit. En dat ze hem vooral níet nog een kans geeft, want hoeveel spijt hij ook heeft, dat verdient hij gewoon echt niet 😉

 2. Monique zegt:

  Noah pakt zijn studie weer op, Emily rekent af met haar verleden en krijgt een stabiel leven buiten het circus waarin Noah een rol blijft spelen, al dan niet als geliefden en Cesar vindt een nieuwe liefde die zijn passie voor het circus deelt.

 3. Petra Renaud zegt:

  Emily gaat terug naar haar ex en komt weer van een koude kermis thuis 😉
  Noah gaat weer studeren maar kan Emily niet vergeten en gaat toch naar haar op zoek.

 4. Nel Crea zegt:

  Ik ben heel nieuwsgierig hoe het verder gaat met Emily. Zal ze helemaal breken met haar ex of toch niet. En natuurlijk of dit boek weer net zo spannend wordt als circus Cesaria en ik er net zo van ga genieten. De lat ligt hoog natuurlijk.

 5. Marije Ronteltap zegt:

  Emily krijgt hulp om alles in haar verleden onder ogen te zien en daarmee te kunnen leven. Ze keert terug naar het circus, omdat daar haar passie ligt. En haar relatie met Noah verdiept zich tot een mooie vriendschap. Noah komt in het reine met zijn verleden en moet kiezen tussen weer naar huis en school gaan of in het circus blijven. Cesar helpt weer nieuwe mensen om hun plek te vinden in deze prachtige curcusfamilie.

 6. dominds zegt:

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar het vervolg! Ik denk dat Emily haar ex toch niet kan vergeten en twijfelt om terug te gaan. Noah is hier erg bezorgd om en probeert er voor haar te zijn en haar te laten in zien dat teruggaan niet de juiste keuze is en dat ze vooruit moet kijken en de nare dingen achter zich moet laten. Noah pakt zijn studie weer op en helpt waar hij kan in het Circus, waardoor hij Emily kan blijven zien. Het zou leuk zijn als ze samen een act krijgen of later samen nog steeds bij het circus werken en dat het een hechte familie wordt/blijft.

 7. Chantal de Vries zegt:

  Woooh wat verwacht ik van deel twee.. Ik hoop eerlijk gezegd dat Emily niet volledig doet wat anderen haar vertellen om te doen, maar dat ze leert voor zichzelf te kiezen. Als zij het gevoel heeft dat ze beter met haar ex verder kan gaan, dan hoop ik dat ze die stap durft te nemen. Ik denk dat Noah dat ook het liefste wil, dat Emily zichzelf durft te zijn. Maar Noah en Emily zijn natuurlijk mijn favoriete koppel, dus als ze voor hem kiest, word ik nog gelukkiger. Ik hoop dat Noah in ieder geval veel in het circus te vinden blijft, want ik ben gek op het leven in het circus! 😍

 8. Mijn Brein is een Boekenkast zegt:

  Het boek begint met Noah die het graf van zijn zusje bezoekt en weer afspreekt met zijn oude vrienden, maar al die tijd blijft hij denken aan Emily. Dan komt Emily opeens weer opduiken in zijn leven, want … ZE HEEFT HAAR EX VERMOORD. En ja, wie vraag je dan om te helpen het lijk te verplaatsen? De jongen die verliefd op je is, natuurlijk. Verder komt het circus financieel in moeilijkheden en moeten ze daarvoor hun krachten bundelen: de nieuwe show moet nog straffer worden dan alle vorige samen. Maar als iemand Emily begint te chanteren met de moord op haar ex, komt Cesar nog meer in gevaar dan alleen bij zijn accountant … Stiekem wordt het dus een sexy circusthriller. (Want ja, meer sexyheid is wel verwacht).

 9. Bernadette zegt:

  Ik denk dat ze het weer aanpapt met haar ex. Noah is weer terug bij af. Het circus zal hem helpen weer een béétje op het rechte pad te komen. Emily komt erachter dat haar ex tóch niets is en rekent voor eens en altijd met hem af (denk dat ze weer met drugs in aanraking komt door haar ex). Ze komen weer bij elkaar maar Bertus waarschuwt Noah om op te passen voor Emily.

 10. Lindsey zegt:

  Och! Al deze reacties… zo verwarrend. Hoop ook wel dat Emily terug keert en dat ze Noah opzoekt. Circus krijgt nieuwe show… happy end!

Laat een reactie achter